Ta kontakt

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss. Husk å oppgi din epostadresse

Kontakta oss

Använd formen till höger.

Contact Us

Use the form on the right to contact us.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

rp635_no.gif

Rocky

ROCKY

av Martin Kellerman

”Den store skandinaviske generasjonsromanen, én stripe om gangen”

-Walter Wehus

 

”Det første jeg gjør hver morgen, er å sette på kaffetrakteren. Mens jeg venter på at kaffen skal bli klar, går jeg ut til postkassen og henter avisen. Det første jeg leser i den, er dagens Rocky-stripe. Deretter blar jeg meg gjennom sportsdelen, kulturdelen og til sist nyhetsdelen. Denne rekkefølgen er prioritert: det viktigste først.” - Karl Ove Knausgård

Den kjente skandinaviske serien Rocky så dagens lys i 1998. Martin Kellerman hadde nettopp fått sparken, og dama hadde slått opp. For å muntre opp seg selv dro han fram skisseblokka og tegnet en tegning av seg selv med hundehode. Rocky var født. Og, serien begynner selvsagt med at bikkja har mista både jobb og dame!

Rocky er en genuin, selvbiografisk serie, som utvikler seg like organisk som livet selv – samtidig som Kellermans nese for komiske situasjoner og ironi gjør den ustyrtelig morsom. Dens popularitet som stripeserie er enorm. Det er en av de lengstlevende skandinaviske seriene noensinne og en av de mest omfattende selvbiografiske stripeserieprosjektene som finnes. Det er en serie som i hele tiden reflekterer tiden vi lever i og som alltid gir noe å tygge på, i tillegg til å underholde.

Ønsker du å belyse et spesielt tema med Rocky, hjelper vi deg gjerne. Som fast daglig stripeserie, er den som Knausgård-sitatet viser, høyst avhengighetsskapende!